Ο Λόπες στο Match Programme της Τρίτης

0
skyline


«Εχουμε μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία, αυτό είναι αλήθεια. Εχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και να ξαναγράψουμε ιστορία για αυτή την ομάδα! Το να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Champions League, που είναι μία από τις καλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο, συνιστά από μόνο του ξεχωριστό κίνητρο. Ακόμα, όμως, δεν έχουμε πετύχει τίποτα» δηλώνει ο Ελντερ Λόπες στο official match programme της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με τη MOL Vidi στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League.–>–>

«Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο γιατί η στήριξη και η ώθηση που παίρνουμε από τους φιλάθλους κάνει για εμάς πιο εύκολο το κάθε παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ ωραίο βράδυ και για εμάς και για τον κόσμο μας» λέει ακόμα, ανάμεσα στ’ άλλα, ο Πορτογάλος αμυντικός που αναφέρεται στην εφετινή ΑΕΚ αλλά και στο πώς διαμορφώνονται τα πράγματα αγωνιστικά γα την ομάδα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο official match programme γα τον ιστορικό αγώνα της Τρίτης μπορείτε ακόμα να βρείτε την ευρωπαϊκή ανάλυση για τα πεπραγμένα της ΑΕΚ τα δύο τελευταία χρόνια, την παράδοση της ομάδας μας με τις ουγγρικές ομάδες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ιστορική πρόκληση που παρουσιάζεται στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.