Παράπονα ΠΑΟΚ για την διαιτησία με Αστέρα!

0
skyline


Υπάρχει ιδιαίτερος εκνευρισμός και ιδιαίτερη ανησυχία στις τάξεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η συμπεριφορά της διαιτησίας στον πρώτο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος «πρόσφερε» πολλά ερωτηματικά στους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων».

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είδαν τον διαιτητή Κουτσιαύτη να αρνείται να εφαρμόσει τον κανονισμό σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, που έπρεπε να αποβάλλει παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο φάσεις αφορούν η μία τον Κώτσιρα και η άλλη τον Ιγκλέσιας. Ο πρώτος έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο δεύτερος με απευθείας αποβολή και ενώ οι παραβάσεις έγιναν μπροστά στα μάτια του ρέφερι, αυτός αδίκησε τον ΠΑΟΚ.–>–>

Τα σημάδια αυτά και μάλιστα από τόσο νωρίς στο ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα προκαλούν σκέψεις διότι ο Δικέφαλος και πέρσι αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία με αποτέλεσμα να χάσει ένα πρωτάθλημα που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό βέβαια, που εξοργίζει τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και τους φιλάθλους της είναι το γεγονός ότι κατευθυνόμενα μέσα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ στεκόμενοι στο πέναλτι του Πρίγιοβιτς και αγνοώντας επιδεικτικά και με δόλο τις αποβολές που αρνήθηκε να δώσει ο «άρχοντας» της αναμέτρησης.

Το… έργο το έβλεπαν όλη τη χρονιά και πέρσι οι Κυπελλούχοι όταν τελικά ο… χαλίφης έχασε το πρωτάθλημα εξαιτίας του διαιτητή Κομίνη και των δικαστικών αποφάσεων.

*sportime.gr