Πετράκης: Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ

0
skyline


Ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Ηπειρωτών στη συνέντευξη Τύπου: 

«Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ΑΕΚ και στις άλλες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Όλοι χρειαζόμαστε τις επιτυχίες. Για το παιχνίδι, η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερη από εμάς, παρότι προερχόταν από ματς ευρωπαϊκό. Έβγαλαν ενέργεια και δίκαια κέρδισαν. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα μετά από αυτό το παιχνίδι».–>–>

Για τον Κόντε και αν θα καλυφθεί το κενό του: «Ο Κόντε δεν έπαιξε σήμερα γιατί είναι σε διαδικασία μεταγραφής. Ο Πέδρο μας έχει βοηθήσει πολύ, είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Είναι χαρά μας που άλλος ένας παίκτης μας ανεβαίνει επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντικαταστάτη και να καλύψουμε το κενό με τον καλύτερο τρόπο».Για τον στόχο του ΠΑΣ φέτος: «Το δόγμα μου είναι ότι πρέπει να δημιουργούμε προϋποθέσεις για να διεκδικούμε πράγματα. Αν πορευόμαστε σε αυτόν τον δρόμο στο τέλος θα είμαστε καλά. Το να πω από τώρα ότι θα θέλουμε Ευρώπη χωρίς να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις δεν έχει νόημα. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και στο τέλος να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».