Ουζουνίδης: Ήμασταν σοβαροί και νικήσαμε

0
skyline


Στη σοβαρότητα που έδειξε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της πρωταθλήτριας στη Superleague, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Πόνσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου:–>–>

Για το νικηφόρο ξεκίνημα της ΑΕΚ: «Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Από την αρχή ήμασταν καλοί, είχαμε και την ευκαιρία του Πόνσε στο ξεκίνημα. Παρά τις αλλαγές, δείξαμε σοβαρότητα, γυρίσαμε καλά την μπάλα με υπομονή και πήραμε αυτό που θέλαμε. Ναι μεν είναι σημαντικό το ματς της Τρίτης, αλλά κάθε νίκη σου δίνει αυτοπεποίθηση. Στενοχωρηθήκαμε λίγο με τον Γκάλο, αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό».

Για τον Πόνσε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Πόνσε. Ήρθε σε μια περίοδο δύσκολη για μας και το σημερινό ματς ήταν μια ευκαιρία για εκείνον. Δεν ήθελα να αγωνιστεί σε όλο το ματς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ξέρει να κρατάει την μπάλα, να κινείται και δεν έχω αμφιβολίες για την ποιότητά του».

Για τις μεταγραφές: «Τα χειρίζεται η διοίκηση. Έχουμε βρει τους στόχους και όταν έχουμε κάτι επίσημο θα το μάθετε. Και αυτή τη βδομάδα που έρχεται αυτά τα παιδιά θα σηκώσουν το βάρος. Είναι μια σημαντική βδομάδα για τον σύλλογο. Σίγουρα χρειαζόμαστε μεταγραφές αλλά, όπως έχω ξαναπεί, αξίζει ο σεβασμός μας για αυτά τα παιδιά που έχουν πάρει τον τίτλο και έχουν τις επιτυχίες αυτές ως τώρα».


Για τους μυϊκούς τραυματισμούς της ΑΕΚ: «Υπάρχει τρόπος, να μην τους κάνεις προπόνηση ώστε να μην έχεις τραυματισμούς. Εμείς δουλεύουμε και γι’ αυτά τα ματς και για όλη τη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για έναν τραυματισμό. Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις. Αυτά συμβαίνουν».–>–>