Παναθηναϊκός: Δύσκολη χρονιά

0
skyline

Με τις δυσκολότερες συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει στην ιστορία του ξεκινά η σεζόν για τον Παναθηναϊκό.


–>

Προπονητής:
Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει επιδείξει έργο στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα σε ΑΕΛ και Ατρόμητο και φιλοδοξεί να καθιερωθεί παρά τις δυσκολίες στον πάγκο των πρασίνων, με την φανέλα των οποίων έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Ρόστερ:
Ο Παναθηναϊκός λόγω των οικονομικών προβλημάτων θα στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές φέτος. Ωστόσο στο ρόστερ παρέμειναν και αρκετοί έμπειροι Έλληνες και ξένοι της περασμένης σεζόν όπως οι Κουρμπέλης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Μουνιέ. Αποκτήθηκαν δύο αρκετά ταλαντούχοι νεαροί (Βέργος και Καμπετσής), ενώ το κέντρο του είναι το δυνατό του σημείο, καθώς δίπλα στον Κουρμπέλη θα έχει τους ποιοτικούς για την Superleague Κάτσε και Τζανδάρη. Γενικότερα έχει μια αξιόλογη ομάδα, που σίγουρα είναι κατώτερη ποιοτικά από ότι οι ομάδες του Τρυφιλλιού στο παρελθόν, αλλά που μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Superleague.

Αστέρι:
Ο Κουρμπέλης, ο οποίος είναι και αρχηγός της ομάδας και παρά τις φήμες δεν αποχώρησε το καλοκαίρι. Θα ηγηθεί σε αυτήν την νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

Στόχος:
Αρχικά όσο παράξενο και αν ακούγεται να μην μπλέξει σε περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία. Εφόσον το πετύχει αυτό, γιατί έχει και το -6, θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Πρόβλεψη:
7η-10η θέση.


–>