Άρης: Επιστροφή με φιλοδοξίες!

0
skyline

Ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Άρης επιστρέφει με μεγάλες προσδοκίες στα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος.


–>

Προπονητής:
Έκπληξη προκάλεσε η πρόσληψη του Πάκο Ερέρα στον πάγκο των κιτρίνων. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο προπονητή, έναν δάσκαλο του ποδοσφαίρου, ο οποίος αποτέλει πολυτέλεια για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ερέρα έχει εμπειρία από το Ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους και αναμφίβολα περιμένουμε να δούμε το έργο του στον Άρη.

Ρόστερ:
Τόσες μαζεμένες καλές μεταγραφές ούτε ίσως οι φίλαθλοι του να μην περίμεναν. Ο Άρης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι. Απέκτησε παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην Superleague (Ντιγκινί, Γιουνές, Ναζλίδης), παίκτες με μεγάλη ποιότητα (Γκαμά, Ματέο Γκαρσία), ενώ για τα δεδομένα του διαθέτει ”βαθύ” ρόστερ. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το σύνολο της ομάδας από την Θεσσαλονίκη υπερισχύει ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα συγκριτικά με άλλες εκτός των διεκδικητών του τίτλου.

Αστέρι:
Παρότι σε άλλα αφιερώματα αρκετοί θα αναφερθούν στον Μπρούνο Γκαμά, εμείς θα βάλουμε εδώ τον Ντιγκινί. Έναν παίκτη που πρωταγωνίστησε πέρυσι με την φανέλα της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος, του Ατρομήτου και που βρέθηκε στη λίστα και των ομάδων που στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στόχος:
Αν και είναι νεοφώτιστος, μια ομάδα με την ιστορία του Άρη στοχεύει πάντα ψηλά. Στόχος του δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πεντάδα. Κάτι που φάνηκε και από το πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι.

Πρόβλεψη:
4η-7η θέση


–>