Πανιώνιος: Αρκετές οι αλλαγές, θα μπορέσει να διεκδικήσει την πεντάδα;

0
skyline

Με στόχο την επιστροφή στις υψηλές πτήσεις των προηγούμενων ετών – μετά την περσινή παρένθεση – ο Πανιώνιος ξεκινά την σεζόν με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του.


–>

Προπονητής:
Ένας από τους καλύτερους τεχνικούς της περασμένης σεζόν, ο Ζοσέ Ανιγκό, θα καθίσει στον πάγκο των Κυανέρυθρων. Η εμπειρία του είναι μεγάλη και δίχως αμφιβολία, ύστερα από το πετυχημένο περασμά του από τον Λεβαδειακό, περιμένουμε να δούμε όμορφα πράγματα από αυτόν στον Πανιώνιο.

Ρόστερ:
Ο Πανιώνιος διατήρησε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που διέθετε την περσινή σεζόν όπως οι Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Γεσίλ, Κότνικ. Επιπλέον απέκτησε τον ελπιδοφόρο Μανθάτη, ενώ οι καλύτερες του μεταγραφές είναι οι Κούρντι και Άλμπεργκ. Θεωρητικά το ρόστερ του δεν διαφέρει και πολύ ποιοτικά από το περσινό, καθώς χάθηκαν πολύτιμοι Έλληνες (Λάμπρου, Σιώπης, Τασουλής), ωστόσο είναι δίχως αμφιβολία εμπειρότερο.

Το αστέρι:
Είναι ο Σπιριντόνοβιτς. Ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας στην μεσοεπιθετική γραμμή, που είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση τόσο για την δημιουργία που προσφέρει όσο και για τα γκολ του.

Στόχος:
Η οικονομική εξυγίανση.
Βαθμολογικά στόχος του είναι η πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος και ανάλογα με την εξέλιξη της σεζόν και μια θέση στην πεντάδα.

Πρόβλεψη:
7η-11η θέση.