Μπάρκας: «Μία κλάση πάνω από τη Βίντι η ΑΕΚ»

0
skyline
Article Cover

Ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μία κλάση πάνω από τη Βίντι, όμως η Ένωση θα πρέπει να το δείξει και στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ στη LiveSport

Για το πόσο κοντά είναι στους ομίλους η ΑΕΚ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Εχουμε διαφορά από τη Βίντι. Θεωρώ ότι είμαστε μια κλάση πάνω. Φτάνει να είμαστε σοβαροί και να το δείχνουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το δείξαμε μέχρις ενός σημείου. Σίγουρα υπήρχαν διαστήματα που έπαιξε μπάλα και η αντίπαλη ομάδα, αλλά με μία σοβαρή εικόνα, θα κάνουμε αυτό που ονειρεύονται όλοι οι παίκτες. Θα περάσουμε στους ομίλους».

Για όσα έχει ζήσει τον τελευταίο χρόνο στην ΑΕΚ:
«Γι΄ αυτόν τον λόγο ήρθα στην ΑΕΚ. Για να ζήσω τέτοιες στιγμές. Το όραμα που είχε ο κ. Μελισσανίδης και όλοι οι παίκτες. Πραγματοποιούμε στόχους και ελπίζω στο μέλλον να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Για την οπισθοχώρηση στο ματς με τη Βίντι
: «Όταν παίζεις μπάλα και βλέπεις ότι ο αντίπαλός σου σκοράρει, αλλά εσύ έχεις στα πόδια σου ένα σκορ το οποίο είναι αρκετό για να σε περάσει στην επόμενη φάση, τότε φυσιολογικά κάνεις δεύτερες σκέψεις. Περνάει από το μυαλό σου να μη δεχθείς γκολ για να πας με το υπέρ σου σκορ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Εν μέρει δικαιολογείται. Σίγουρα, όπως προανέφερα, είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βίντι, αλλά και αυτοί ποδόσφαιρο παίζουν».–>