Ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ ανεβάζει την ΑΕΚ (πολλά) επίπεδα!

0
skyline

Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ, καθώς όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνεται η συμφωνία για την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ, από την Σουόνσι.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό από μεγάλα πρωταθλήματα. Πριν δύο χρόνια η Σουόνσι δαπάνησε 4,6 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την PSV. Έχει και εμπειρία από διεθνής συμμετοχές στην Εθνική Ολλανδίας, εκτός των άλλων.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις συζητούσε για αγορά και όχι δανεισμό, καθώς το συμβόλαιο του Ολλανδού με τους “Άγγλους” ολοκληρώνεται το 2019.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, είναι ένας ποδοσφαιριστής με φοβερό προσόν του την ταχύτητα και το παιχνίδι του στο ένας με έναν, καθώς μπορεί να αξιοποιήσει την ταχύτητα του στην ντρίμπλα.

Όπως φαίνεται απ’ το υπάρχον ρόστερ της Ένωσης, λείπει ένας τέτοιος παίκτης σε μία πολύ σημαντική θέση, οπότε αναμένουμε με ανυπομονησία να τον δούμε στα “κιτρινόμαυρα”.

Πέρα απ’ αυτά, είναι και ένα όνομα απ’ αυτά που ονομάζουμε “απ’ το πάνω ράφι” και αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο, τόσο σαν μεταγραφή, όσο και με τις ενέργειες του στο χορτάρι.–>