Με στόχο το “back to back” μπαίνει στη μάχη η Ένωση!

0
skyline

Η αρχή για το back-to-back γίνεται απόψε στο ΟΑΚΑ! Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, «πέφτει» στην μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος και φιλοξενεί τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ (σέντρα στις 21:30, NOVASPORTS2 / inAEK.com), με στόχο να εκκινήσει με το δεξί, στην πρεμιέρα και να ξανασηκώσει την ΚΟΥΠΑ του πρωταθλήματος στο φινάλε της σεζόν.


–>

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, φιλοξενεί τους Γιαννιώτες έχοντας ευρωπαϊκό… αέρα, κι ενώ ακολουθεί η μεγάλη ρεβάνς της Τρίτης με την Βιντεότον, όπου η ομάδα θα «σφραγίσει» την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League. Οι Ούγγροι και τ’ αστέρια, πάντως, θα πρέπει να… περιμένουν, καθώς προέχει για ΟΛΟΥΣ η μάχη με τον ΠΑΣ. Μια μάχη στην οποία έχουν επικεντρωθεί Ουζουνίδης και ποδοσφαιριστές, με τον προπονητή να ζητά απ’ αυτούς σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση για να έρθει η νίκη και η ιδανική πρεμιέρα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριος Οικονόμου λόγω τιμωρίας που «κουβαλά» από την Ιταλία, ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι, οι τραυματίες Μπογιέ-Αλμπάνης και φυσικά οι Αϊντάρεβιτς-Μοράν που δεν υπολογίζονται. Αντίθετα, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ, σε αποστολή μπαίνει ο Σβάρνας. Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή, με δεδομένο πως ακολουθεί και η μάχη της Τρίτης, αναμένεται να δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε στην Ουγγαρία και ένα rotation σε λογικά πλαίσια.