Άρχισε ο Μάρτινς: Δεν μας δόθηκε πέναλντι

0
skyline


Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Μπέρνλι (3-1), ο προπονητής του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και το σκορ, όμως δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς: 

«Ξέραμε πως θ’ αντιμετωπίσουμε μια αγγλική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα ήταν καλά οργανωμένη και, προφανώς, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έπρεπε, λοιπόν, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. –>–>

Ωστόσο, ένα πέναλτι στον Ποντένσε δε μας δόθηκε και αντιθέτως κέρδισε ένα η Μπέρνλι, κάτι που μας εμπόδισε να πάμε στ’ αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ. 


Βγήκαμε με στόχο να έχουμε τον έλεγχο και να είμαστε κυρίαρχοι, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να ελέγξουμε τα λάθη μας, επιβάλλοντας το ρυθμό μας. 


Τα καταφέραμε και πήραμε το πάνω χέρι. Ωστόσο, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. 


Το δεύτερο ματς θα είναι πολύ διαφορετικό. Η αντίπαλος θα παίξει πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο και θα μας πιέσει. Πρέπει να φανούμε έτοιμοι και να μην τους αφήσουμε να κυριαρχήσουν στο χορτάρι, προκειμένου να καταφέρουμε να περάσουμε»