Σάββας: “Να προκριθούν και οι τρεις ελληνικές ομάδες”

0
skyline

Έξαλλος με τη διαιτησία στον αγώνα με την Μπέρνλι ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε ότι ο διαιτητής Βιντσιτς άφησε να γίνονται εγκλήματα!–>

Αναλυτικά:
«Ξέρετε, εγώ τις εγγλέζικες ομάδες και δεύτερης και τρίτης κατηγορίας να είναι, τις θεωρώ από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Είναι πολύ δυνατό το αγγλικό ποδόσφαιρο όπως και να το κάνουμε, αυτοί το δίδαξαν πρώτοι και είμαι ενθουσιασμένος που νικήσαμε. Ο Ολυμπιακός ανταπεξήλθε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με κόντρα διαιτησία άνευ προηγουμένου. Είδα το βίντεο και έχω άποψη ήδη, να σας πω για το πέναλτι που έγινε στον Πορτογάλο εξτρέμ τον δικό μας, που είναι αποβολή και πέναλτι και δεν έδωσε τίποτα και στο επόμενο λεπτό φάγαμε γκολ.

Αφήστε τα άλλα εγκλήματα, χρησιμοποιούν οι Εγγλέζοι αγκώνες, δεν υπολογίζουν τίποτα κι αυτός δεν σφύριζε τίποτα. Ας μην συνεχίσω άλλο, φτάνει αφού κερδίσαμε 3-1 θα πάμε στην Αγγλία να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Θύμισε η ομάδα σήμερα Ολυμπιακό, να παίξουμε έτσι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Το Καραϊσκάκη εφλέγετο σήμερα, εδώ θα γίνουν θαύματα. Η ομάδα έχει συνεχή άνοδο και εγώ είχα πει ότι στο Καραϊσκάκη θα έχουν τρία-τέσσερα γκλ και πάνω όσοι έρχονται. Θα το δούμε αυτό να γίνεται, τώρα μας ενδιαφέρει να προκριθούμε και να προχωρήσουν και οι τρεις ελληνικές ομάδες, έχουν προσφέρει πολλά στη βαθμολογία της Ελλάδας και αυτό είναι καλό γιατί ανεβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπράβο και να φέρουν περισσότερους βαθμούς για την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα για τον Ολυμπιακό δεν έχουν παίξει πολλοί καινούργιοι παίκτες που έχει πάρει ο κύριος Μαρινάκης και είναι καταπληκτικοί. Ο προπονητής είναι συνετός και παρουσιάζει την ομάδα όπως πρέπει, έχει κερδίσει όλους τους παίκτες με το μέρος του, είναι ο άνθρωπος που σε αυτόν οφείλεται η άνοδος της ομάδας. Στον πρόεδρό μας που έχει πολλά από τους διάφορους περίεργους εύχομαι τα 5.5 εκατομμύρια Ολυμπιακοί να πανηγυρίσουν σαν οικογένεια, γιατί ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια».