Στον ΠΑΟ γνωστός παίκτης του Ολυμπιακού!

0
skyline


Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος καθώς οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία για να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης.

Μετά τον Αργύρη Καμπετσή ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την απόκτηση και ενός ακόμα νεαρού επιθετικού. Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, την Τρίτη οι πράσινοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά έτσι ώστε ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης αντίστοιχο με τις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν φέτος από το τριφύλλι.–>–>

Ο Βέργος αναμένεται άμεσα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.  Υπενθυμίζεται πως ο Βέργος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ έχει περάσει ακόμα ως δανεικός από τους ερυθρόλευκους από Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ και την ουγγρική Βάσας. Τον περασμένο Γενάρη ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στους Μαγυάρους και έτσι επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά από την οποία και μένει ελεύθερος.

*sdna.gr