Απίστευτο: Μία ημέρα πριν τη σέντρα θα εγκριθεί η προκήρυξη της Super League!

0
skyline


Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν μπόρεσε να παρθεί οριστική απόφαση σχετικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Super League και πόσες θα προβιβαστούν από την Football League την σεζόν 2018-19, προκειμένου να μειωθούν σε 14 οι σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας σύμφωνα με το πλάνο αναδιάρθρωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργου Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα όσο απίστευτο και αν ακούγεται η έγκριση των προκηρύξεων να αναβληθεί για την τελευταία «διαθέσιμη» ημέρα, την Παρασκευή 24 Αυγούστου, μόλις 24 ώρες πριν τη σέντρα της πρώτης κατηγορίας με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός – Ατρόμητος (19.15) το Σάββατο!

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: 
Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.–>–>

H E.E. αποφάσισε:

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Super League: Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 24/8/2018 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ενημέρωση σε σχέση με ζητήματα αρμοδιότητας ΕΠΟ (αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων περιόδου 2019-20, έγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος περιόδου 2018-19 κλπ.)–>–>

2/ Εκλογή 4 έως 6 διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ).

3/ Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 3ης, 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.   

4/ Διάφορα.

*sdna.gr