Στους στόχους του Ολυμπιακού ο Χαραλαμπόπουλος

0
skyline


Ο διεθνής φόργουορντ από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά οποιαδήποτε συζήτηση συνεργασίας θα γίνει μετά τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και χρόνια έχουν άριστη γνώμη για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του.

Μπορεί το καλοκαίρι του 2012 ο 21χρονος να προτίμησε τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ των Πειραιωτών.

Ο Χαραλαμπόπουλος έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο αγωνιζόμενος ως ελεύθερος, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί ενεργά μαζί του στο τέλος της επόμενης σεζόν ή ακόμη και να κάνει κάποια κουβέντα μαζί του μεσούσης της χρονιάς.
Η σκέψη να αποκτηθεί άμεσα ο παίκτης και να παραχωρηθεί δανεικός δεν ευοδώθηκε.

Από τη μία ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τον σχεδιασμό του κι από την άλλη ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε ένα περιβάλλον όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο χωρίς πίεση και δέσμευση με μεγάλο σύλλογο.

Αν ο Χαραλαμπόπουλος παίξει όπως έχει αποδείξει ότι μπορεί, τότε θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεργαστούν το επόμενο καλοκαίρι, κάτι το οποίο γνωρίζουν αμφότεροι.

*gazzetta.gr