Νέα καινοτομία από την ΚΑΕ ΑΕΚ

0
skyline

Στο πλαίσιο των καινοτομιών της και πάντα με γνώμονα την παλαίφατη Αρχή της ίδρυσής της περί μίας, ενιαίας και αδιαίρετης ΑΕΚ αποφασίστηκε για τους αγώνες η δημιουργία της «Εξέδρας των Αθλητών», η οποία θα καταλαμβάνεται ως επί το πλείστον από αθλητές (και προπονητές) ΟΛΩΝ των Τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, και αθλητές της AEK Β.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα στηρίζουν τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» στις αναμετρήσεις της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Αυτή η εξέδρα αφορά στις θέσεις 114Β-116Β-118Β.
Καλούνται οι υπεύθυνοι ή έφοροι κάθε Τμήματος να επικοινωνούν έγκαιρα με το Γραφείο OPERATION (τηλ. 210-6896793), προκειμένου για την απαραίτηση συνεννόηση.
Εννοείται πως παραμένει εν ισχύ η «Παιδική Εξέδρα», η οποία έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό στο ελληνικό μπάσκετ. Σχετικές λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν το επόμενο διάστημα.–>

Βρες ποια στοιχηματική σου ταιριάζει! 

Δες εδώ όλες τις ειδήσεις 

Διαβάστε επίσης:

Έτσι είναι η αγάπη. Να τη λες ακόμα Α’ εθνική! betshop.gr |  21+ Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε μας στο Google News πατώντας εδώ (inAEK.com)

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε εγγραφή “Subscribe” στο κανάλι μας στο YouTube (INAEK TV)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter