Μέχρι αύριο μεσημέρι τα εισιτήρια για το Vidi-AEK

0
skyline

Μέχρι αύριο Δευτέρα στις 13:00 η διάθεση τους, ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά – Όλες οι λεπτομέρειες.

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ  υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα MOL VIDI – AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr και το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως και ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 13:00.–>

Σημειώνεται για μία ακόμα φορά ότι στη Βουδαπέστη δεν θα είναι δυνατή η πώληση εισιτηρίων παρά μόνο η διάθεσή τους σε όσους το έχουν αγοράσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέχρι αύριο στις 13.00 και έχουν τυπώσει την ειδοποίηση που λαμβάνουν στο mail τους μετά την αγορά.
Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας.