ΚΑΕ ΑΕΚ:«Για μας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, παραμένει μέλος της οικογένειάς μας»

0
skyline

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος αποχαιρέτησε την «Ένωση» μετά από περίπου τρία χρόνια.

Μετά από περίπου μία τριετία κοινής πορείας με έντονες στιγμές αλλά και τίτλους, η ΑΕΚ έριξε και επίσημα… τίτλους τέλους στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μαυροειδή. Ο έμπειρος σέντερ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την «Ένωση» και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την κάτοχο του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Νοέμβριος 2015, Μάιος 2018.

Περίπου τρία χρόνια μαζί. Στα εύκολα και στα δύσκολα. «Για μας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, παραμένει μέλος της οικογένειάς μας»
Ο Δημήτρης, αποχωρεί από την Ομάδα, έχοντας προσθέσει στην πλούσια συλλογή του, δύο από τα πλέον βαρύτιμα τρόπαια της Ιστορίας της «Βασίλισσας», και τα πλέον τιμημένα της σύγχρονης εποχής.

Ο Δημήτρης συνέβαλε αποφασιστικά στην αναγέννησή της, εντός και εκτός παρκέ, μεταλαμπαδεύοντας ως άξιος πρεσβευτής της το μήνυμα της «επιστροφής» και τα ευγενή ιδεώδη της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, και αυτό θα του πιστώνεται διαχρονικά.

Η ΑΕΚ Β.C. εύχεται στο διεθνή σέντερ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του»–>