Νίκος Γραμματικός: «Ενισχυμένοι αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο”

0
skyline

Η ομάδα χάντμπολ ολοκλήρωσε το ρόστερ της με την προσθήκη του Μάρος Μπάλαζ και πλέον είναι έτοιμη για να δουλέψει συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της. Η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά σε σχέση με πέρυσι και στοχεύει αποκλειστικά στο νταμπλ αλλά και μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη με πέρυσι. Από το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας έχει φανεί πως όλοι οι παίκτες αντιμετωπίζουν με απόλυτο επαγγελματισμό τις προπονήσεις και ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σλοβάκου ο οποίος ήταν και το τελευταίο κομμάτι του …παζλ που περίμενε. Ο Γραμματικός παραδέχτηκε πως η ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, ξεκαθάρισε πως στόχος είναι το νταμπλ ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να το δείξουν αυτό και με την δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.


–>

Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε :”Σίγουρα έχουμε βελτιώσει το ρόστερ μας σε σχέση με πέρυσι. Ήρθαν κάποιοι παίκτες έμπειροι αλλά και νεαροί και θα πρέπει να ξεδιπλώσουμε στο γήπεδο τις δυνατότητες μας. Πήραμε παίκτες που τα αγωνιστικά τους στοιχεία ταιριάζουν και στο παιχνίδι μας και στην εικόνα που θέλουμε να έχει η ομάδα στο γήπεδο”. Σε ερώτηση για τοα χαρακτηριστικά του Μάρος Μπάλαζ ο οποίος εντάχθηκε πριν λίγες ημέρες στην ομάδα ο Γραμματικός σχολίασε πως είναι ένας κινητικός παίκτης, που θα δώσει στην ομάδα την ταχύτητα που θέλει για να παίξει πιο γρήγορο χάντμπολ: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης, είναι κινητικός. Πιστεύω έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να δέσει με την ομάδα και μαζί με τον Αλέξη Αλβανό θα μας βοηθήσουν πολύ στην συγκεκριμένη θέση”.

Στη συνέχεια σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις και από τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Θέλαμε παίκτες όπως είπα που να ταιριάζουν με την φιλοσοφία μας. Αλλά όλο αυτό θα πρέπει να το βγάλουν και μέσα στο γήπεδο. Προφανώς και χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Ένα χρονικό διάστημα για να δέσουν με την ομάδα αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα τους μέχρι τώρα”


–>