Μια βόλτα στα αστέρια με την ΑΕΚΑΡΑ!

0
skyline

Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος

 Ένα τρένο χωρίς προορισμό μοιάζει να είναι η πορεία της ΑΕΚ και φέτος, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διατήρησε το αήττητο σερί, εδραιώνοντας το σε 12 παιχνίδια, ήτοι ένας χρόνος και ένας μήνας σχεδόν, χωρίς ήττα. Απίστευτο…

Διαβάστε επίσης:

Η Ένωση βρήκε την “ταυτότητα” της, επιβεβαιώνοντας τους Σκωτσέζους που φοβήθηκαν και ένιωθαν αποκλεισμένοι από την κλήρωση κιόλας. Στους φιλάθλους τους αναφέρομαι.

Ο δρόμος προς την επιτυχία αν και δεν ήταν απλός και εύκολος, ήταν όμως, πανέμορφος και αυτή τη φορά. Αρχικά, ήρθαν οι τραυματισμοί και οι απόντες της τελευταίες στιγμής. Αλλά όπως είπε και ο Ανδρέας Δημάτος, “φέρτε τους τα δύσκολα, να τα αντιμετωπίζουν”, έτσι τα κατάφεραν και τώρα αυτά τα παιδιά.

Ο υπέροχος λαός της ομάδας, ήταν μαζικά στο πλευρό της ανήμερα δεκαπενταύγουστου και έδωσε στους ποδοσφαιριστές έξτρα ώθηση για να τα καταφέρουν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αποδεικνύει σιγά σιγά το έργο του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει καταστάσεις. Πήρε αυτό που ήθελε, απέναντι σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα και με ακριβότερο μπάτζετ.

Από δω και στο εξής όμως, χρειάζεται απ’ όλους ηρεμία και συγκέντρωση στον επόμενο αντίπαλο. Η Βίντι, ακούγεται βατός αντίπαλος, αλλά στο χορτάρι κρίνονται όλα. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενη μου αρθρογραφία, κανείς δεν προκρίνεται απ’ τις κληρώσεις. Οπότε, απαιτείται σεβασμός στον αντίπαλο και με σωστή δουλειά στο γήπεδο, η πρόκριση στα σαλόνια του Champions League, θα έρθει και θα την πανηγυρίσουμε όλοι μαζί 28 Αυγούστου.

Και το περσινό ταξίδι στο Europa League, ήταν ονειρικό. Ωστόσο, είναι ωραίο κάθε χρόνο να ανεβαίνεις σκαλοπάτια. Έτσι και η ΑΕΚ, είναι έτοιμη να το καταφέρει ακόμα μία φορά.

Μέσα σε όλα αυτά, βλέπουμε και την Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA, αλλά και την ΑΕΚ στην συλλογική να σκαρφαλώνουν θέσεις, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό, για μελλοντικές κληρώσεις.–>