Απόψε παίζουν μπάλα ΟΛΟΙ οι Ενωσίτες: Φωνή, υπομονή, θετική ενέργεια

0
skyline
Article Cover

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετράει αντίστροφα για μια βραδιά που στο φινάλε της μπορεί να ανοίξει διάπλατα τις πύλες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και να εκτοξεύσει ξανά την ΑΕΚ στα… αστέρια!

Έφτασε η μέρα. Θα περάσει η ώρα, θα έρθει κι η νύχτα. Και κόντρα στην ερημιά και την ησυχία της υπέροχης Αυγουστιάτικης Αθήνας το ΟΑΚΑ από… Νταχάου θα έχει γίνει καμίνι, θυμίζοντας τις νύχτες που… έρχονται. Όταν η πόλη είναι γεμάτη και η ΑΕΚ θα παίζει στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Θα παίζει σίγουρα στην Ευρώπη η ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Όμως σήμερα αυτό που μας νοιάζει είναι να γίνει το μεγάλο βήμα ώστε η ΑΕΚ να παίζει στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Φυσικά δεν υποτιμάμε το Europa που ότι κι αν γίνει αποκλείεται να το στερήσει από την ΑΕΚ η… Σούντοβα όμως σήμερα δεν κάνουμε καμία τέτοια σκέψη. Η Σέλτικ πρέπει να σκέφτεται την παρηγοριά που θα βρει στην Σούντοβα και στην πρόκριση.

Απόψε το βράδυ είναι η στιγμή για το καθοριστικό βήμα προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η ΑΕΚ πρέπει να το κάνει. Η Σέλτικ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, η Σέλτικ είναι πολύ πιο τακτικός… πελάτης της κορυφαίος διασυλλογικής διοργάνωσης, η Σέλτικ πήρε τον τίτλο του φαβορί όταν έγινε η κλήρωση όμως μετά τον αγώνα της Γλασκώβης έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο.

Σε καμία όμως περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Μην μπερδευτεί κανείς και νομίζει πως η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει οτιδήποτε με το καταπληκτικό αποτέλεσμα που έφερε εκτός έδρας, με δεδομένο και το αριθμητικό μειονέκτημα… Το μόνο που έχει πετύχει είναι ότι η Σέλτικ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το γκολ και αν δεν το πετύχει έχει αποκλειστεί ότι κι αν κάνει η επίθεση της ΑΕΚ απόψε το βράδυ. Οπότε η ΑΕΚ δεν έχει κανένα λόγο να κυνηγήσει το γκολ με ρίσκο. Από την άλλη όμως αν δεν επιδιώξει να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και περιοριστεί στην προσπάθεια διατήρησης του μηδέν στην άμυνα χωρίς επιθετικές βλέψεις το ρίσκο να δεχτεί κάποιο γκολ όταν θα είναι δύσκολο να ανατραπεί θα είναι μεγάλο.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ–>