Λιβάγια: “Δεν αισθάνομαι ηγέτης”

0
skyline

Αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό “ηγέτης της ΑΕΚ” ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ μιλώντας στη ΝΟVA μετά το ματς είπε αναλυτικά:

Για τον αν είναι ηγέτης της ομάδας:

«Θα πω ότι είπα και στην προετοιμασία, αισθάνομαι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας και του συνόλου, άρα όχι δεν είμαι ο ηγέτης.  Όλοι θέλουμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για όλους που καταφέραμε να προκριθούμε.

Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να εμφανίζεται σαν σύνολο και παίζει πολύ καλά, αυτό είναι που θέλουμε. Όπως και πέρσι πρέπει να είμαστε ισχυρό σύνολο και να τα καταφέρουμε πάλι».

Για το ότι ήταν καλύτερη ομάδα σαν σύνολο από την Σέλτικ:

«Νομίζω πως ήμασταν πιο δεμένοι σαν ομάδα δουλέψαμε όλοι μαζί σε σχέση με τη Σέλτικ και για αυτό πιστεύω κερδίσαμε και προκριθήκαμε».

Για το γκολ που πέτυχε σήμερα:

«Μου αρέσει πολύ αυτό το γκολ γιατί ήταν και σημαντικό και εύκολο κάτι που αρέσει σε κάποιον επιθετικό είναι να μην βάζει μονό τα δύσκολα άλλα και αυτά».


–>

Για την Βιντεότον:

«Το σίγουρο είναι πως δεν έχει το όνομα της Σέλτικ άλλα, είναι πολύ δυνατή ομάδα καθώς πέρασε αρκετά για να βρεθεί εδώ. Πρέπει να αναλύσουμε τα βίντεο, να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ως σύνολο για να προκριθούμε».