Λαμπρόπουλος: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε ακόμα καλύτερα

0
skyline

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.


–>

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Ολυμπιακό που το πιο πιθανό είναι να περάσει αύριο. Να μαζέψουμε βαθμούς, δεν γίνεται να δίνουμε όλοι τόσους προκριματικούς γύρους.Έχουμε δουλέψει τις αδυναμίες μας, όπως και τα στημένα, βγήκε σήμερα το πλάνο με τα στημένα, ήμασταν τυχεροί.

Πρέπει να είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η Σέλτικ, στα πέντε χρόνια που είμαι εδώ. Είχε ρυθμό, μας έκλεισε στην περιοχή μας μέσα στο ΟΑΚΑ. Παίζει 20 χρόνια σερί στην Ευρώπη. Είναι από τις μεγαλύτερες προκρίσεις που έχουμε πάρει. Πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε με ομάδες που θα μας πιέζουν ψηλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε ακόμα καλύτερα.

Για τη Βιντεότον: «Έχουμε πλέον δύο ματς στα πόδια μας, τις μεγαλύτερες ήττες μας τις έχουμε υποστεί από μικρότερες ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%».
Για τα 12 σερί ευρωπαϊκά ματς που η ΑΕΚ είναι αήττητη: «Μακάρι να το σπάσουμε, δεν έχουμε ταβάνι. Μετά την ΤΣΣΚΑ έχουμε ένα χαρακτήρα που τον ζηλεύουν πολλές ομάδες και μακάρι να τον διατηρήσουμε για να μπούμε στους ομίλους». 


–>