Μπακάκης: Είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε

0
skyline

Ο Μιχάλης Μπάκακης μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Σέλτικ επισημαίνοντας ότι η Ένωση έχει μια μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση και οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι για να το καταφέρουν.–>

Αναλυτικά:

-Η πλευρά σου δέχτηκε αρκετή πίεση στο πρώτο παιχνίδι, ποια είναι η αίσθηση σου για τη ρεβάνς;

Στα πρώτα είκοσι λεπτά δυσκολευτήκαμε αρκετά, πήραμε οδηγίες όμως στο ημίχρονο και στην επανάληψη δεν είχαμε προβλήματα. Πράγματι το βάρος έπεσε από την πλευρά μου, το δουλέψαμε, το έχουμε δουλέψει και θα ανταπεξέλθουμε καλά.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο:

Είναι σίγουρα μια περίοδος που έχει φύγει ο κόσμος για διακοπές, αλλά πιστεύω θα έχουμε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω θα είναι αρκετός. Πιστεύω θα μας βοηθήσει όπως πέρυσι για να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε.

-Πόσο σας βοηθάει το αήττητο σερί, αν το συζητάτε στα αποδυτήρια και τι δείχνει;

Σίγουρα είναι θετικό ότι είμαστε αήττητοι ένα χρόνο, το συζητάμε στα αποδυτήρια και θέλουμε να το κρατήσουμε. Είμαστε στην έδρα μας δυνατοί, κοιτάμε όμως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αύριο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση και είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε.

Για τον Τίρνεϊ και την αριστερή πτέρυγα της Σέλτικ:

Είναι ένας καλός παίκτης, νέος, ταχυδυναμικός. Όπως σας είπα και πριν, έχουμε μελετήσει την αντίπαλη ομάδα και ξέρουμε πως θα την αντιμετωπίσουμε. Έχουμε και εμείς καλούς παίκτες και αυτό που θέλουμε είναι να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.–>