Χέντρι: Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά!

0
skyline

Δείτε τις δηλώσεις του νεαρού Σκωτσέζου αμυντικού για την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζάκ Χέντρι θα είναι στο βασικό σχήμα του Ρότζερς καθώς οι απουσίες των Μπογιατά και Αγέρ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Βορειοϊρλανδό προπονητή. Έτσι ο Σκωτσέζος αμυντικός μίλησε για την αναμέτρηση στην Αθήνα και φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πρόκριση.

Αναλυτικά, είπε: «Αν παίξουμε όπως κάναμε στην έδρα μας δεν θα έχουμε προβλήματα. Έχουμε εμπιστοσύνη πως θα μπούμε στο πνεύμα του αγώνα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Το τελευταίο παιχνίδι εναντίον του θεωρώ ότι ήμασταν κυρίαρχοι, οπότε αν πάμε και εφαρμόσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά.

Σίγουρα το 1-1 του πρώτου αγώνα ήταν απογοητευτικό, όπως και η ήττα από τη Χαρτς (σ.σ 1-0), αλλά είμαι βέβαιος πως με την ποιότητα που έχουμε θα αντιδράσουμε και θα επιστρέψουμε».

Ενώ για το πρόβλημα με τον Μπογιάτα δήλωσε: «Όχι, σίγουρα όχι. Δεν έχω ακούσει τίποτα γι’ αυτό και είμαι βέβαιος πως δεν απασχολεί κανέναν από μας. Είμαστε επικεντρωμένοι στα αποτελέσματα που θέλουμε να πάρουμε».


–>