Λιβάγια: Εχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη

0
skyline

Στο Match programme του αγώνα με την Σέλτικ μίλησε ο Μάρκο Λιβάγια.


–>

Ο Κροάτης επισήμανε ότι παρότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη 100% θα παλέψει για τη νίκη και την πρόκριση, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει η ΑΕΚ να αφήσει την μεγάλη ευκαιρία που έχει να πάει χαμένη.

Αναλυτικά:
«Σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Σε αυτά τα ματς μετράει ένα πράγμα. Η νίκη και η πρόκριση. Και για αυτό θα παλέψουμε ανεξαρτήτως του ότι ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στο 100%» δηλώνει ο Μάρκο Λιβάια στην ηλεκτρονική έκδοση του official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Σέλτικ: «Εχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη» δηλώνει ο Κροάτης επιθετικός και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ για τη ρεβάνς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ: «Ζήσαμε πέρυσι μαζί με τον κόσμο πολύ ωραίες στιγμές και πιστεύω ότι έτσι θα είναι το ΟΑΚΑ και στο ματς με τη Σέλτικ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό».
Το ηλεκτρονικό match programme του αγώνα με τη Σέλτικ θα ανέβει στο επίσημο site, www.aekfc.gr και στα social media της ομάδας το πρωί της Τρίτης.


–>