Για το μετάλλιο η Παπαχρήστου

0
skyline–>–>

Η κορυφαία άλτρια φέτος στην Ευρώπη στο αγώνισμα θα μπει στη μάχη της διάκρισης με στόχο να υπερασπιστεί το χάλκινο μετάλλιο του Άμστερνταμ και να κατακτήσει το χρυσό. 

Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεκινάει την προσπάθεια του στο επί κοντώ, με στόχο την πρόκριση ξανά σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον προκριματικό και το όριο 5,66. 

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα τρέξει για τέταρτη φορά τα 110 μέτρα σε ημιτελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Δραμινός πρωταθλητής θα τρέξει στον έβδομο διάδρομο της πρώτης σειράς και έχει την πέμπτη επίδοση. 

Στο δεύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας της η Σταματία Σκαρβέλη θα αγωνιστεί στη σφυροβολία. Η νεαρή αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 69,10 και χρειάζεται 70 μέτρα. 

Στο πέμπτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας του συμετέχει ο Δημήτρης Τσιάμης, που με 16,75 δικό του και όριο πρόκρισης συγκεντρώνει πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό. 

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 των γυναικών θα τρέξει στα ημιτελικά. Οι Ειρήνη Βασιλείου, Δέσποινα Μουρτά, Άννα Βασιλείου και Ευαγγελία Ζυγόρη θα διεκδικήσουν μία θέση είτε απευθείας, είτε μέσω των καλύτερων χρόνων, ώστε να βρεθούν στον τελικό.