Δείτε τι είπε ο Τίγρης στον Ουζουνίδη!

0
skyline

Νωρίτερα διαβάσατε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε πριν από το παιχνίδι με τη Σέλτικ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ωστόσο, η στήριξή του στην ομάδα δεν… τελείωσε εκεί. Αντίθετα, η παρουσία του δίπλα της ήταν πιο έντονη από ποτέ. Ο Τίγρης μετέβη μαζί με την αποστολή στο Celtic Park και πέρασε πολύ ώρα στα αποδυτήρια.

Εκεί είχε αρκετά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ανάμεσα σε άλλους τα είπε με τον Ούρους Τσόσιτς, με τον Χρήστο Αλμπάνη, με τον Κώστα Γαλανόπουλο και τον Τάσο Μπακασέτα. Όντας ο ίδιος σε αρκετά καλή διάθεση, μίλησε για διάφορα θέματα με τους Κιτρινόμαυρους, ενώ στη συνέχεια τα είπε και με ανθρώπους της ομάδας. Το παιχνίδι το παρακολούθησε από τα επισημα του γηπέδου, όμως με τη λήξη του κατέβηκε ξανά στα αποδυτήρια.

Εκεί είχε αρχικά συνομιλία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια τόσο για το θετικό αποτέλεσμα, όσο και για την συνολική εμφάνιση της ομάδας. Ακολούθησαν κι άλλα τετ α τετ του Τίγρη, αλλά και ο διάλογός του με τον Αντρέ Σιμόες, που όταν του ζήτησε να μπει στα αποδυτήρια, του απάντησε ότι… θα τα πούν στην Αθήνα, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα βρίσκεται στενά στο πλευρό τους και πριν από τη ρεβάνς.–>


–>