Το ελληνικό στοιχείο και ο Ουζουνίδης που έδειξε τον δρόμο!

0
skyline

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τέταρτο γύρο του Champions League, έκανε η ΑΕΚ. Σε αυτό συντελεστές ήταν, για ακόμα μία φορά φέτος οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της Ένωσης, χρησιμοποιήσε στο αρχικό σχήμα επτά Έλληνες ποδοσφαιριστές, παίρνοντας απ’ όλους το μάξιμουμ. Παίκτης κλειδί εννοείται ο Κλωναρίδης, αλλά και οι Γαλανόπουλος, Οικονόμου, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, που ήταν οι κορυφαίοι.

Από κει και έπειτα, ο προπονητής, έβαλε στο σωστό χρόνο, τους σωστούς ποδοσφαιριστές, πραγματοποιώντας άριστα και τις τρεις του αλλαγές. Τόσο η χρησιμοποίηση του Άλεφ, αντί του κακού Μπακασέτα, για να καλύψει τον χώρο του Γαλανόπουλου που αποβλήθηκε, όσο και η είσοδος των Πόνσε και Γκάλο, αντί των Κλωναρίδη και Λιβάγια που είχαν κουραστεί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης λοιπόν, παρά τις απουσίες που θα έχει και στην Αθήνα, (Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος και ίσως Μπογιέ) αφήνει αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της ομάδας. Είναι ένας τεχνικός που ξέρει το “know how”, ενώ φαίνεται πως από νωρίς ξέρει τι μπορεί να πάρει από κάθε ποδοσφαιριστή του.–>