Θλίψη στην οικογένεια του Πύρρου Δήμα

0
skyline
Έφυγε από την ζωή η γυναίκα του, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και δύο χρόνια.

Στο πλευρό του Πύρρου Δήμα η Μάνα ΑΕΚ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών καθώς πενθεί για τον θάνατο της γυναίκας του που είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι από τις 3 Ιανουαρίου 2016.

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα.


Η ανακοίνωση της Μάνας ΑΕΚ: «Σύσσωμη η οικογένεια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο της συζύγου του ολυμπιονίκη και προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα. Μια γυναίκα που έδωσε στην κοινωνία τέσσερα αξία παιδιά και στάθηκε δίπλα στον Πύρρο από την αρχή της καριέρας του πριν ακόμα γίνει ολυμπιονίκης σε δύσκολες για εκείνον περιόδους. Αγαπημένη μας Αναστασία καλό παράδεισο. Η κληρονομιά που άφησες είναι παρακαταθήκη για όλους μας. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από μέλος της στην κηδεία καθώς επίσης θα παραδώσει και στεφάνι».


–>