Το μεθύσι της χαράς!

0
skyline

ΑΕΚ, τα 24 χρόνια ήταν πάρα πολλά! Η μεγάλη ΑΕΚ το σήκωσε επιτέλους μπροστά σε 15.000 ΑΕΚτζήδες στη Ριζούπολη και ακολούθησε πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα που πανηγύρισα (με μεγάλη συγκίνηση μάλιστα) και έχω βγάλει μερικά συμπεράσματα για τη φετινή σεζόν.


–>


–>

ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΑ

Το κλίμα στα φετινά αποδυτήρια ήταν εξαιρετικό. Μετά από κάθε στραβοπάτημα, οι παίκτες συσπειρώνονταν και έδιναν τη ψυχή τους σε κάθε ματς που ακολουθούσε για να πατήσουμε κορυφή. Ο Μπακάκης έγινε ο μεγαλύτερος… μαραθωνοδρόμος, ο Λάζαρος έστειλε όλο τον κόσμο στον ψυχίατρο με τις γκολάρες του, ο Τσιγκρίνσκι είχε κατεβάσει ρολά (εξ’ ου και τα 12 γκολ παθητικό), ο Αραούχο και ο Λιβάγια μπήκαν στη καρδιά του ΑΕΚτζή στη θέση του Σκόκο και του Μπλάνκο, ο Βράνιες εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο οπαδό της ΑΕΚ και άλλα πολλά… Ο ένας κάλυπτε τον άλλο και δε τσακώθηκε ποτέ κανείς στα αποδυτήρια.

ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή μπάλα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τη στιγμή που οι Βόρειοι ισχυρίζονται ότι το πρωτάθλημα είναι χάρτινο και πανηγυρίζουν για ένα γκολ-οφσάιντ. Λοιπόν κύριοι, η ΑΕΚ δικαίως τερμάτισε πρώτη και πήρε το πρωτάθλημα, γιατί δεν έχει σύρει ΟΥΤΕ μία ομάδα στα δικαστήρια για να πάρει βαθμό ή βαθμούς στα χαρτιά. Δεν δικαιώθηκε σκανδαλοθυρικά για τίποτα, ούτε καν κατηγορήθηκε για τίποτα. Κλείνει η παρένθεση… Στην ΑΕΚ πράγματι δε χαρίστηκε κανένας αντίπαλος και όλες οι νίκες ήταν μάγκικες, νίκες χωρίς σφυρίγματα, χωρίς δανεικούς! Ίσως το σύμπαν να συνωμότησε για να ζήσουμε μαγικές στιγμές, σαν ανταπόδωση για τα δάκρυα που χύθηκαν. Ψηλά το κεφάλι, τα καλύτερα έρχονται!
Υ.Γ1 Πάμε να πάρουμε και το κύπελλο για να αποδείξουμε ποιος είναι καλύτερος. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής καλοκαιριού και μπορεί να μη καίγεται για άλλο τίτλο… και με δύο ματς λιγότερα μάλιστα!
Υ.Γ2 Στηρίζουμε τη Βασίλισσα στο τελικό του BCL, ΑΕΚΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!