Γιώργος Τσαλμπούρης στο inAEK.gr: “Δεν είμαστε δεδομένα “τρίτοι”… θα δυσκολέψουμε τους “μεγάλους”!”

0

Διαβάστε τι δήλωσε ο 21χρονος Γιώργος Τσαλμπούρης στο inAEK.gr, στο πλαίσιο της Media Day της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι μικροί μεγάλωσαν, οπότε μεγαλώσαν και οι προσδοκίες. Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι αλλά και οι στόχοι της ομάδας;
“Κάθε χρόνος που περνάει, είναι και ο χρόνος που θα παίξουν οι “μικροί”. Ντάξει, αυτό είναι βέβαια μία θεωρία. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση, και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι νέοι. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε κάλεσμα του προπονητή. Είμαστε εδώ για την ομάδα. Οι στόχοι μας συμβαδίζουν με τους συνολικούς στόχους της ομάδας. Ελπίζουμε για το καλύτερο.”

Προτιμάς να αγωνίζεσαι στο 4 ή στο 5;
“Δεν έχω κάποια προτίμηση. Σε όποια θέση θεωρεί ο κόουτς, ότι είμαι πιο χρήσιμος, μπορώ να ανταπεξέλθω.”

 Μπορεί η ΑΕΚ να μπεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό;
“Σίγουρα μπορεί και θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ. Ωστόσο, αν θα τερματίσει ανάμεσα τους, πάνω η κάτω απ’ τους δύο είναι πολύ νωρίς για να το προβλέψουμε. Είμαστε εδώ κάθε μέρα στις προπονήσεις και προσπαθούμε για το καλύτερο. Μπορούμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Όταν θα έρθει η ώρα θα φανεί στο παρκέ τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα.”


Ένα μήνυμα για τον κόσμο;
“Χαιρόμαστε πολύ να παίζουμε μπροστά σε κόσμο. Όταν το ΟΑΚΑ έχει παραπάνω απ’ τον συνηθισμένο αριθμό κόσμου, η ομάδα παίζει με περισσότερη ενέργεια και διάθεση και αυτό το έχουμε δει. Ελπίζω να είναι η ομάδα τόσο καλή ώστε να πείσει τον παραπάνω κόσμο να έρθει.”

Φρίξος Νικολουλόπουλος–>

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here