Το κλείσιμο του Φακέλου και η Άδεια

0
skyline

Πυρετωδώς δουλεύουν στην ΑΕΚ για να κλείσει και τυπικά ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά» και να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν τα έργα στο μαγικό οικόπεδο.
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς μετά και την υπογραφή του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, εγκρίθηκε η υψομετρική μελέτη και πλέον ο φάκελος θα κατατεθεί ολοκληρωμένος στο ΥΠΕΝ.
Ουσιαστικά, στην Ένωση θα περιμένουν περίπου 15 -20 μέρες για να πέσουν οι υπογραφές και να πάρουν στα χέρια τους την πολυπόθητη άδεια, η οποία θα δώσει το «πράσινο» φως, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα.
Μάλιστα, ήδη στο ΥΠΕΝ έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία, η οποία θα κορυφωθεί από Δευτέρα, όταν ο φάκελος θα κατατεθεί πλήρης. Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι μέχρι τέλος του μήνα, το αργότερο αρχές Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και από εκεί και πέρα, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 Παράλληλα, προχωρά και το θέμα της υπογειοποίησης,, σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια, έργο, το οποίο θα ξεκινήσει λίγο αφού μπουν οι μπουλντόζες στο μαγικό οικόπεδο. 
πηγη: aek1924



–>

Διαβάστε επίσης: