Τι δήλωσε ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε για τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Νάτσο Σκόκο

0
skyline


–>

Αποτέλεσμα εικόνας για nacho scocco

Τις τελευταίες ημέρες στην Αργεντινή υπάρχουν -μεταξύ πολλών άλλων δημοσιευμάτων σχετικά με το μέλλον του Νάτσο Σκόκο- ρεπορτάζ που θέλουν την Ιντεπεντιέντε να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του «Δαίμονα». Ωστόσο, σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Αριέλ Ολάν, υποστήριξε ότι το κλαμπ δεν βρίσκεται σε επαφή με τον Αργεντινό άσο.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Οι ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να προσεγγίσει η ομάδα μας θα είναι λίγοι και επίσης σκεφτόμαστε ότι οι ήδη υπάρχοντες είναι πολύ ευχαριστημένοι. Δεν έχουμε πάνω από έξι που να έχουν δεχθεί προτάσεις. Ελπίζουμε ότι θα ευδοκιμήσει η προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τη βάση του δυναμικού μας. Αν υπάρξει κάποια αποχώρηση, θα σκεφτούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε το σχετικό κενό σε αυτή τη θέση.

Δεν θέλουμε να έχουμε πάνω από δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Όχι περισσότερους, γιατί σκοπεύουμε σταδιακά να δώσουμε χρόνο και ευκαιρίες στους νέους παίκτες του συλλόγου. Αν υπάρξει κάποια προσθήκη, θα γίνει με επιλεκτικό τρόπο. Στην περίπτωση του Νάτσο (Σκόκο) ξέρουμε ότι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται σε άλλον σύλλογο και δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας που να με κάνει να σκέφτομαι ότι βρίσκεται κοντά στη δική μας ομάδα», τόνισε.

aek365.gr